•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen najnoviji trejler za Diznijev film 'Zlica' sa Emom Stoun i Emom Tompson

Studio Dizni objavio je novi trejler za prvi sledeći film "Zlica" (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa dobitnicama nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson, u glavnim ulogama. Premijerno prikazivanje filma predviđena je za 27. maj, od dana kada će se film i naći na repertoaru domaćih bioskopa.

Dobitnica nagrade Oskar, glumica Ema Stoun ("La La Land"), tumači glavnu ulogu u filmu, o buntovnim danima jedne od najozloglašenijih zlobnica, legendarne Zlice.

"Zlica" čija je radnja smeštena u srcu Londona '70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom i tumarajući zajedno sa njom ulicama Londona.

Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar, Ema Tompson ("Hauards End"; "Razum i osećajnost") Povezanost ove dve "dame" pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

Najnoviju Diznijevu igranu avanturu "Zlica" režira Kreg Gilespi (Craig Gillespie) poznat po drami "Ja, Tonja", a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong) i drugi.

Podeli:



Preporucujemo