•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen očaravajući domaći trejler za film Pijev život

Na Jutjub kanalu distributera „MCF MegaCom Film“ objavljen je domaći trejler za prvi 3D film Oskarom nagrađenog reditelja Anga Lija, „Pijev život“, koji u bioskope stiže krajem godine.

Pi je mladić koji sa porodicom putuje brodom na kome se, između ostalog, nalaze i divlje životinje. Na otvorenom moru brod zadesi oluja, a Pi, sam i ne znajući gde su ostali, uspeva da se spasi. Kada ispliva na površinu, on ugleda čamac za spasavanje. Na čamcu se, međutim, nalazi ogroman bengalski tigar.

Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom. „Pijev život“ je i topla ljudska priča o veri, nadi i borbi za opstanak, i vizuelno opčinjavajuća avantura na otvorenom moru.

„Pijev život“ kritičari koji su imali priike da vide snimljene delove filma svrstavaju u jedne od najznačajnijih filmova ove godine, i pominju kao ozbiljnog kandidata za dodelu Oskara 2013. godine.

Film je zasnovan na istoimenom romanu, bestseleru poznatog kanadskog pisca Jana Martela.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...