•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen poster filma „Iron Lady“

Najpre neverovatan podatak da od gomile, bukvalno gomile izuzetnih britanskih sredovečnih sposobnih glumica, Meryl Streep dobije vodeću ulogu najznačajnije ličnosti u novijoj istoriji Velike Britanije, Margaret Tačer, je pre svega šamar Engleskoj.

Kako god bilo, obzirom da će cmizdrava Streepova dobiti konačno Oskara nakon 1982-e godine za ulogu Čelične Lejdi, imati izazov da ovo postane njen prvi film u kojem neće zakukati. Ako ne zacmizdri Meryl zaslužuje Oskara.

Pratićemo život Megi, njen privatan i politički život, brojne neprijatelje koje je stekla tokom života i političke odluke koje je donela.

Pored nje biće tu i glumaca kao što su Anthony Head, Jim Broadbent, Richard E Grant, Olivia Colman i Harry Lloyd.

Premijera 06/01/2011/

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...