•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen program drugog Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala

U okviru programa drugog Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (KMMFF), koji biti održan pod sloganom “Ovde!” od 11. do 14. novembra 2016. godine u Domu kulture Zvečan, biće prikazano ukupno 20 filmova.

Važan deo ovogodišnjeg programa činiće presek aktuelne srpske produkcije, pa će tako festival otvoriti bioskopski hit “Jesen samuraja” Danila Bećkovića, a biće prikazana i ostvarenja “Smrdljiva bajka”, “Dnevnik mašinovođe”, “Pored mene”, “Procep”, “Vlažnost” i “Panama”.

Publika će dodeliti nakon završetka festivala nagradu za najbolji domaći film.

Najmlađe će obradovati atraktivna selekcija sinhronizovanih crtanih filmova (skoro svi u 3D tehnologiji) koju čine: “Alvin i veverice: Velika avantura”, “Snupi i Čarli Braun: Film o klinjama” - 3D, “Ko se boji vuka još” - 3D, “Ledeno doba: Veliki udar” - 3D, “Kung fu panda 3” - 3D, “Hrabri vitez Trenk” i “Trolovi” - 3D.

Novi svet fantazije Tima Bartona u filmu “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu” publika u Zvečanu upoznaće u 3D tehnologiji, a slatko će se nasmejati tokom komedija “Genijalci” (Kristen Vig, Oven Vilson, Zek Galifianakis) i “Devet života” sa Kevinom Spejsijem, Dženifer Garner i Kristoferom Vokenom u glavnim ulogama. Triling odličnih akcionih filmova čini superherojski “Maks Stil”, zatim “Zaštitnik” sa Melom Gibsonom u vrhunskoj glumačkoj formi i “Pakao na horizontu” sa Markom Valbergom i Kejt Hadson.

Cene ulaznica iznose 100 dinara, osim za 3D projekcije za koje treba izdvojiti 150 dinara. Pretprodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 7. novembra.

Više informacija o filmovima i lokacijama za prodaju ulaznica možete pronaći na sajtu Festivala - http://kmmff.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila