•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen prvi trejler za Diznijev film o slončiću Dambu

Dizni je objavio prvi trejler za Damba, Tim Burtonov rimejk animiranog klasika iz 1941. godine.

Poslednji Tim Burtonov rimejk kultnog Diznijevog filma bila je adaptacija bajke "Alisa iz zemlje čuda", 2010. godine, a ovaj film je zaradio milijardu dolara.

Da li će Tim postići sličan uspeh sa sledećim projektom – Dambom? Pa, moraćemo da sačekamo 2019. kako bismo saznali, a do tada trejler sugeriše da će film biti veliki hit.

Burtonov Dambo se u velikoj meri bazira na animiranom filmu iz 1941. koji nosi isto ime.

Kolin Farel glumi vojnika Holt Fariera, koji se vraća kući iz rata i biva vrbovan od strane vlasnika cirkusa (Deni Devito) i prinuđen da čuva i neguje novorođenče slona koji ima ogromne uši. U trenutku kada slon otkrije da može da leti, vlasnik cirkusa smišlja plan kako bi se obogatio U filmu glume Evra Grin i Majkl Kiton, i još mnoge druge zvezde.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....