•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer za novu franšizu 'The Purge'

Filmska franšiza "The Purge" nikada nije bila suptilna kada je reč o političkim porukama, a u novoobjavljenom traileru za četvrti nastavak "The First Purge", koji premijerno treba biti prikazan u julu 2018. godine, otišli su korak dalje.

U poslednjem nastavku filmske franšize "The Purge" je, po uzoru na slogan kampanje Donalda Trumpa "Make America Great Again", korištena aluzija "Keep America Great".

Novi teaser počinje zanimljivom naracijom, dok se vrte patriotske fotografije, da bi potom završio sledećom rečenicom: "Postoji samo jedno rešenje za održavanje naše zemlje: nova tradicija. Učestvuj danas i ništa te neće učiniti ponosnijim od trenutka kada te tvoj sin pogleda i kaže: ‘Tata, ja isto želim krenuti u čišćenje’".

Gledaoci će u "The First Purge" saznati kako je tačno tradicija pročišćavanja uopšte počela. Poslednji nastavak "Election Year" iz 2016. završio je tako da je napokon prekinut jezivi običaj, nakon što je došla nova vlast na čelo Amerike.

"The First Purge" trebalo bi da se pojavi u bioskopima u julu 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...