•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oblivion (2013) - uskoro

Jack Harper (Cruise) jedan je od poslednjih nekoliko servisera dronova (koji nekako štite od vanzemaljaca) stacioniranih na Zemlji nakon velikog rata sa vanzemaljskom vrstom. Važan deo njegovog rada je i izdvajanje vitalnih resurse iz razrušenih objekata nakon decenije rata sa zastrašujućom pretnjom poznatom pod imenom Scavs.

Živeći i patrolirajući hiljadama metara iznad zemlje, Jack je pri kraju svoje misije, ali sve se komplikuje kada spasi stranca iz oborene letelice - atraktivnu žensku osobu. Njen dolazak aktivira lanac događaja koji ga teraju da razmisli o svemu šta mu je poznato i šta zna pri čemu je i cela sudbina čovečanstva u njegovim rukama.

Oblivion je budući SF triler film bazitan na romanu Oblivion Joseph-a Kosinsk-og koji će takođe biti i režiser i producent filma. Glavne uloge u filmu igraju Tom Cruise, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Melissa Leo, Zoe Bell i Nikolaj Coster-Waldau. Premijera filma je prvobitno bila zakazana za 10. juni 2013. Budući 3D re-izdanje filma Jurassic Park izlazi 19. juna 2013. premijera filma Oblivion je premeštena za 19. april 2013.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu