•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od uspešne glumice do još uspešnije privatne preduzetnice

Hollywoodska glumica Jessica Alba nalazi se na listi najhrabrijih žena magazina "Harper's Baazar" jer je rizikovala svoju glumačku karijeru kako bi pokrenula sopstveni posao.

Naime, glumica je na tri godine zapostavila glumu i pokušavala da pokrene svoju kompaniju Honest koja prodaje eko proizvode namenjene mamama i bebama.

Posao je pokrenula jer je sama bila frustriana time što joj je kao majci bilo teško da pronađe proizvode za bebe kojima se može verovati da su sigurni za upotrebu.

- Najhrabrija stvar koju sam učinila bilo je to što sam zapostavila svoju glumačku karijeru i osnovala ovu kompaniju - izjavila je Jessica.

Iako se namučila dok je pronašla poslovne partnere sada ona i još dva suosnivača zapošljavaju preko 300 ljudi, a kompanija ima potencijal da preraste u multimilionski biznis.

Glumica je takođe izjavila i da joj je majčinstvo izgledalo rizično jer je to značilo da bi glumu morala da ostavi po strani, a to je bilo jedino do tada što je radila.

- Preraspodelila sam prioritete. Deca i porodica su mi na prvom mestu. Usudila sam se da vidim nešto i van Hollywooda i sada mi je drago zbog toga - rekla je.

Ipak, ona se nedavno vratila snimanju filmova i glumi u novom nastavku bioskopskog hita "Sin City".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...