•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odabrane glavne uloge za novi film o nindža kornjačama

Novi film o nindža kornjačama, koji će producirati proslavljeni reditelj "Transformersa“ Michael Bay, konačno je dobio svoje glavne glumce. Leonarda će glumiti Pete Ploszek, Michaelangela Noel Fisher, Donatella Jeremy Howard, Raphaela Alan Ritchson, dok će se u ulozi novinarke April O'Neil naći Megan Fox.

Film, koji će režirati Jonathan Liebesman, donosi sasvim novu priču o poreklu kornjača. Ideja je prilično naljutila fanove, budući da će kornjače, umesto toga da mutiraju iz akvarijumskih kornjača, na Zemlju stići iz svemira.

Na scenariju rade Josh Appelbaum i André Nemec, a budžet za film iznosi 125 miliona dolara. U bioskopima bi trebao biti 6. juna 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...