•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odbačena optužba protiv Kozbija

Tužilaštvo Los Anđelesa odbacilo je optužnicu protiv komičara Bila Kozbija za seksualno zlostavljanje dve tinejdžerke 1965. i 2008. godine, navodeći kao razlog zastarelost slučaja i nedostatak dokaza, prenosi AP.

Odluka je doneta samo nedelju dana nakon što je Kozbi (78) optužen da je 2004. drogirao i seksualno zlostavljao ženu u svom domu blizu Filadelfije, što je prvi krivični postupak pokrenut protiv njega u nizu optužbi, koje su uništili Kozbijev dobar imidž „američkog tate“.

Kozbijevi advokati su odbacili te optužbe kao neosnovane i izjavili da očekuju da glumac bude oslobođen krivice.

„Zadovoljni smo što je tužilaštvo Los Anđelesa u potpunosti i pravično sagledalo sve činjenice i dokaze i što su došli do pravog zaključka odbacivši sve optužbe protiv gospodina Kozbija“, izjavila je advokat Monika Prisli.

Desetine žena optužilo je Kozbija za seksualno zlastavljanje i pokušaj zlostavljanja tokom prethodne četiri decenije.

Tužilaštvo Los Anđelesa istraživalo je navode žene koja tvrdi da je 1965. kada je imala 17 godina, Kozbi odveo u džez klub, platio joj piće, a zatim je odveo svom domu gde je prisilio na seksualni odnos.

Optužbe su takođe odbačene i u slučaju žene koja je tvrdila da je sa 18 godina (2008) prisustvovala zabavi u Plejboj vili, gde joj je Kozbi dao piće, nakon čega joj je pozlilo.

Kozbi je zatim, kako je navela, odveo u sobu da legne, gde se onesvestila, a kada se probudila bila je gola.

Kozbijev advokat odbacio je optužbe uz obrazloženje da glumac nije bio u to vreme u Los Anđelesu.

Glumac je ranije oslobođen i optužbe da je sedamdesetih zlostavljao u „Plejboj vili“ tada 15-godišnju Džudi Hat, u vezi sa čim je saslušan u oktobru.

Kozbi će u vezi novih optužbi biti saslušan na ročištu zakazanom za sledeći mesec.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu