•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odlična avantura uskoro u bioskopima

Ako vam nedostaju avanturistički filmovi poput Indijane Džonsa, sledeće godine u bioskope nam stiže pravo osveženje sa glumcima koji nose laskavu titulu najprivlačnijih muškaraca na svetu! Snima se film o potrazi za "Zlatnim Gradom" - legendarnim El Doradom.

Robert Patinson i Benedikt Kamberbač tumače glavne uloge, i već su na putu ka lokaciji snimanja u Amazonskoj džungli. Film je baziran na istinitoj priči o engleskom istraživaču Persi Fosetu i njegovom sinu Džeku, koji su nestali u Brazilu 1925. godine u potrazi za izgubljenim gradom "Z".

Otkriće ove drevne civilizacije bilo je vekovima izazov za hiljade istraživača širom sveta koji su se odvažili na put u guste šume Amazonije, mnogi su pri tom izgubili život, ili odustali - ubeđeni da je ovaj predeo nemoguće savladati, i ostavili naučnike u nedoumici da je mit o El Doradu, zapravo, samo plod mašte. Inspirisan romanom Konana Dojla "Izgubljeni grad", Foset se godinama pripremao za ovaj put, studirajući priče i iskustva miliona ljudi širom sveta, da bi u pratnji sina Džeka krenuo na put, rešen da pronađe "Zlatni Grad". U jednom trenutku, njegova ekspedicija je nestala... Bred Pit je producent a Džejms Grej režira film "Izgubljeni grad Z".

Autor: Danica Asurdžić
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...