•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odlična ponuda 4D filmova u Cineplexx 4D Delta City bioskopu

Poseban doživljaj filma koji pruža MX4D tehnologija, postaje još posebniji od danas, 05. novembra u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, jer će se na repertoaru naći pet najgledanijih 4D naslova i to po sniženoj ceni ulaznice*.

Čak 14 specijalnih efekata koje donosi MX4D tehnologija – sneg, kiša, vetar, magla, pomeranje i podrhtavanje sedišta, različiti mirisi, golicanje… – smeštaju publiku pravo u centar akcije na velikom platnu i omogućavaju najuzbudljiviji doživljaj gledanja filma.

Ekskluzivno u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, najgledaniji domaći film u proteklih 10 godina ,,Južni vetar” se vraća na veliko platno i to u MX4D tehnologiji. Ostvarenje u kom glavnu ulogu tumači Miloš Biković je ujedno i jedini srpski film koji je dobio svoju 4D verziju. Koliko god da ja vožnja Petra Maraša bila uzbudljiva, sada će biti još uzbudljivija i opasnija dok se sedišta budu pomerala i ulazila u krivine pri velikoj brzini.

,,Tiho mesto”, ,,Kralj lavova”, ,,Hotel Transilvanija 3” i ,,Dedpul 2” zasijaće punim sjajem u MX4D sali dok se bude spuštala magla, padala kiša, dok zajedno sa Simbom budemo uživali u mirisu prirode ili bežali od jakuza zajedno sa Vejdom.

Trejler ,,Južni vetar”: https://youtu.be/p-I_FjSMMak

Trejler ,,Tiho mesto”: https://youtu.be/4DPgg-GiF58

Trejler ,,Kralj lavova”: https://youtu.be/mOeED9UuUrQ

Trejler ,,Hotel Transilvanija 3”: https://youtu.be/J_Lr9E55-SM

Trejler ,,Dedpul 2”: https://youtu.be/MI7hPmPWPHM

*Ulaznice za filmove iz ove akcije su u prodaji po sniženoj ceni, odnosno za njih nema doplate za MX4D.

Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...