•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održane još jedne MTV-jeve Movie Awards

Ove nedelje u Los Angelesu održane su još jedne MTV-jeve Movie Awards.

Show je vodio Conan O'Brien, a ono o čemu se najviše pričalo jeste skidanje Zaca Efrona.

Dobitnike bira publika, a ove godine je apsolutni vladar bio nastavak popularne sage o borbi za život ili smrt, "Igre gladi: Plamen", koji je osvojio nagradu za film godine. Zvezda filma, Josh Hutcherson, koji je osvojio i nagradu za najbolju mušku ulogu, odvojio je trenutak za prisećanje na pokojnog Philipa Seymoura Hoffmana, koji u filmu igra tvorca igara Plutarcha Heavensbeea: "Znam da bi, da je ovde, Philip mislio da je ovo jako cool. Mislimo na njega svaki dan na setu", kazao je.

Jared Leto dobio je nagradu za najbolju transformaciju za "Dallas Buyers Club", a Jonah Hill za najbolju komičnu izvedbu u "Vuku s Wall Streeta". Mila Kunis osvojila je nagradu za najboljeg zlikovca za "Wicked Witch in Oz: The Great and Powerful", a na dodeli se pojavila u crnoj kratkoj haljini koja je prekrila njen rastući trudnički stomačić.

Nagrada za najbolju izvedbu bez majice otišla je Zacu Efronu koji se primajući nagradu ponovo skinuo (uz pomoć Rite Ore) i pokazao mišiće, najbolji poljubac je iz filma "We're the Millers" u kojem je mladi Will Poulter ljubio i Jennifer Aniston i Emmu Roberts, a nagrada za najbolju tuču na velikom platnu otišla je u ruke Orlanda Blooma i Evangeline Lilly koji su se borili u nastavku "Hobita".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...