•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održana dodela SAG nagrada: Dominacija serija "The Crown" i "Schitt's Creek"

U nedelju 4. aprila je održana 27. po redu dodela SAG nagrada, a najviše pobeda u ovogodišnjoj konkurenciji odnele su serije "The Crown" i "Schitt's Creek".

Kao rezultat pandemije, ovogodišnja ceremonija izgledala je sasvim drugačije nego prethodnih godina, trajanje je smanjeno na jedan sat, umesto uobičajena dva. Čitava dodela, uključujući monologe voditelja i govore zahvale, prethodno je snimljena.

Nagradu za najbolju mušku ulogu u filmu dobio je pokojni glumac Chadwick Boseman za performans u "Ma Rainey’s Black Bottom", dok je Viola Davis za ulogu u istom filmu proglašena najboljom u ženskoj kategoriji.

Kada su u pitanju televizijske uloge, Gillian Anderson je proglašena najboljom glumicom zahvaljujući ulozi u seriji "The Crown", a serija je dobila nagradu i za izvanredan nastup celokupnog ansambla u drami.

Uz dramu "The Crown", serija "Schitt's Creek" je takođe osvojila dve nagrade, ali u kategoriji humoristične serije - za celokupni performans postave, a i Catherine O’Hara je odabrana za najbolju glumicu u ovoj kategoriji.

Nagradu je dobila i Anya Taylor-Joy za ulogu u popularnoj seriji "The Queen's Gambit", a interesantno je da se njen kolega iz serije, Bill Camp, koji je tumačio lik gospodina Shaibela, na dodelu uključio sa prednjeg sedišta vlastitog automobila.

Pored Taylor-Joy, nagrade su osvojili i glumci: Mark Ruffalo, Jason Sudeikis, Youn Yuh-Jung te Jason Bateman.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...