•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održane prve “Dečije igre Ledeno doba“

U nedelju 24. juna, na Adi Ciganliji održale su se prve „Dečije igre Ledeno doba“ u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film. Kroz igre koje su najavile premijeru filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, zakazanu za 1. jul u Sava centru, mališane je vodio Centar za animaciju dece „Čigra“. Preko pedeset učesnika, uzrasta od 6 do 11, godina zabavilo se u sportskim, muzičkim i gusarskim igrama, a u „Porodičnom kvizu Gradskog radija“ pokazali su zavidno znanje o filmskom serijalu „Ledeno doba“. Učesnike su pozdravili i podržali i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji. Dušanka Stojanović, koja u filmu „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ pozajmljuje glas novom liku, Sidovoj baki, i Lako Nikolić koji tradicionalno daje glas oposumu Ediju, ispratili su igre i fotografisali se sa takmičarima.

Najbolji takmičari nagrađeni su ulaznicama za premijeru filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, poklonima iz filma, DVD izdanjima distributerske kuće MCF MegaCom Film, kao i knjigama izdavačke kuće „Profil knjiga“ među kojima je i njihovo najnovije izdanje – knjiga sa proširenom stvarnošću „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“. Najmlađi učesnici imali su priliku da crtaju i boje junake najnovijeg nastavka filmskog serijala „Ledeno doba“ u organizovanoj crtaonici. Četvrti nastavak „Ledenog doba“ premijerno će biti prikazan 1. jula u Sava centru, u dva termina – od 17h i 19h. U bioskopima i u 3D-u film će se naći od 2. jula.

Fotografije sa održanih “Dečijih igara Ledeno doba” možete pogledati na Facebook stranici MCF MegaCom Filma http://www.facebook.com/MCFSrbija.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu