•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Office Christmas Party (2016)

Budimo iskreni: niko ne voli božićne zabave na poslu. Idete na te zabave samo zato što postoje. Sviđa vam se par ljudi sa kojima radite, a nakon nekoliko loše smućkanih koktela, sve postaje mnogo podnošljivije. Međutim, nikada se nećete otresti osećaja da bi vam negde drugde bilo bolje. Sve ovo što smo naveli važi i za film „Office Christmas Party“. Dakle, pohvala za blagu ali bezobličnu prazničnu komediju Josha Gordona i Willa Specka koja je uspela da uhvati duh cele ove priče.

Kao većina pijanih okupljanja na radnom mestu, ova epizodna priča o tehnološkoj kompaniji iz Čikaga koja je na rubu propasti i pokušava da preokrene svoju sreću tako što priređuje ogromnu žurku za Božić je vrlo nestašna, ali ipak nikada ne dostiže stadijum divlje zabave. Šale deluju vrlo oprezno: prelazak sa štampanja svoje pozadine na 3D štampanje svog polnog organa (što je tako u stilu 21. veka!) je onoliko subverzivan koliko je to moguće.

Međutim, iako je scenario ovog filma mogao da ima neke koristi od još par revizija, sama glumačka postava koju čine opušteni profesionalci u oblasti komedije je u nekom opštem veselom raspoloženju. Jason Bateman, koji će zauvek biti iznureni obični čovek, igra prijatnog lika koji sve drži na zemlji, dok se glumci poput Kate McKinnon (koja igra užasnog HR menadžera sa odvartnom linijom nereligijskih prazničnih džempera) i T.J. Miller iz serije „Silicon Valley“ (koji igra Batemanovog luckasto tupog ali dobronamernog šefa) dobrovoljno glupiraju oko njega. Jennifer Aniston izgovara neke od najoporijih replika dok igra ulogu nemilosrdnog direktora kompanije koji nema nimalo smisla za humor, iako je to veoma nezgodna uloga. U filmu koji sporadično pokušava da postepeno satirizuje kulturu političke korektnosti na radnom mestu, gorak ukus mizoginije prožima aromu kuvanog vina.

Žanr:komedija
Godina:2016
Reziser:Josh Gordon, Will Speck
Scenario:Justin Malen, Laura Solon
Uloge:Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller
Uzrast:R
Award:1 nagrada
Box office:54.7M USD
Studio:Bluegrass Films, DreamWorks, Paramount Pictures
Zemlja:United States
Website:www.officechristmasparty.com
Jezik:engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....