•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oktavija Spenser se pridružila ekipi 'Baggage Claim'

Oktavija Spenser, dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu ''Služavke'', i dalje je izuzetno tražena glumica - sada je dobila ulogu u romantičnoj komediji ''Baggage Claim''.

Dejvid E. Talbert će režirati novu komediju u kojoj Pola Paton glumi stjurdesu bez sreće u ljubavi, i koja je najstarija neudata žena u njenoj porodici. Sestra joj se udaje za mesec dana, pa ona odlučuje hitno da pronađe svog savršenog muškarca - i to pre sestrine do svadbe.

Oktavija Spenser bi čitavom projektu trebala dati malo više kredibiliteta i humora, a s obzirom da je i Derek Luk deo glumačke ekipe, verovatno će upavo on biti Polin savršeni muškarac.

Spenserova je u poslednje vreme jako puno radila - završila je snimanje za sada neimenovanog režiserskog prvenca autorke Dijablo Kodi, igrala je u akcionoj drami "Snowpiercer" kao i u istinitoj tragediji "Fruitvale".

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...