•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oliver Stone sprema novi istorijski film

Oliver Stone je odlučio da režira još jedan film o velikoj istorijskoj ličnosti. Ovog puta se radi o liku Martina Luthera Kinga, Jr. koga će glumiti Jamie Foxx. Oliver Stone i Dreamworks su dobili prava na Kingov legendarni „I have a dream“ govor, a zbog nedavnog uspeha Tarantinovog Djanga u kome je Foxx glumio glavnu ulogu i odabira ličnosti kao što je King čini se da se sprema još jedan uspešan film. Da stvar ne bi bila previše jednostavna, u pripremi je još jedan film čija se radnja vrti oko Kinga: reditelj Paul Greengrass režira film Memphis o Kingovim poslednjim danima.

Stone je dosad režirao nekoliko biografskih filmova o istorijskim ličnostima poput JFK-a, Nixona i Busha, a njegov poslednji film bili su Divljaci (Savages). Foxx je ove godine snimio Misija: Bela kuća (White House Down) sa Channingom Tatumom.

Dobar deo fanova lika i dela Martina Luthera Kinga razočaran je odabirom Foxxa jer smatraju da je Jeffrey Wright najbolji glumac za tu ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila