•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Olivia Cook i Anya Taylor-Joy planiraju ubistvo u drami 'Thoroughbreds'

Objavljen je novi trailer za nadolazeću triler-dramu "Thoroughbreds" koju je režirao i scenario za nju uradio Cory Finley. Ovo je film u kojem je Anton Yelchin ostvario svoju poslednju ulogu pre prerane smrti.

Radnja filma "Thoroughbreds" uglavnom se odvija unutar kuće bogate Lily koju glumi Anya Taylor-Joy. Ona se nakon dugog niza godina u predgrađu Connecticuta ponovo sreće sa starom prijateljicom Amandom koju glumi Olivija Cooke. Njih dve će doći na ideju kako bi ubistvo nasilnog očuha bogate Lily moglo rešiti sve njihove probleme. Stoga stupaju u kontakt s Timom kako bi nabavile oružje i ponudile mu saradnju.

"Thoroughbreds" je producirala kompanija B-Story koja stoji iza filmskog ostvarenja "Manchester By The Sea" koje je prošle godine prodala Amazonu za deset miliona dolara.

U filmu se pojavljuju još i Paul Sparks, Francie Swift, Kaili Vernoff, Stephanie Atkinson, Leah Procito i mnogi drugi.

Bioskopska distribucija nove američke drame počinje 9. marta ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu