•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Omiljeni lik iz "La Case de Papel" dobija vlastitu seriju

U Madridu je organizovan svečani događaj kojim je najavljen izlazak poslednjih pet epizoda serije "La Casa de Papel", a istovremeno su otkrili da će 2023. godine na Netflix stići i spinoff koji se fokusira na jednog od omiljenih likova i nosi njegovo ime - "Berlin".

Članovi glumačke ekipe su se okupili u Palacio Vistalegre na jugu Madrida, uz prisustvo više od 5.000 obožavatelja. Tamo je Pedro Alonso, koji tumači lik Berlina, sa entuzijazmom najavio da, iako se "La Casa de Papel" bliži kraju, svemir koji je stvorio Alex Pina pre pet godina će se vratiti, samo u novom obliku.

"Ovo je trenutak za pamćenje, jer predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog", rekao je Alonso na jučerašnjem događaju otkrivši da je predviđeno da spinoff posvećen jednom od omiljenih likova serije stigne na platformu 2023. godine.

Istaknuo je da nova serija predstavlja "put u nepoznato", ali da su "otvoreni za sve što se dogodi i bez očekivanja".

"Znam da će ovi ljudi dati seriji svaki mogući preokret", rekao je pokazujući na grupu scenarista serije.
"Odgovornost za nastavak tako popularne serije može biti teret i zatvor, nadam se da ćemo i dalje imati hrabrosti da koristimo ovu divnu energiju da ponovo rizikujemo sve", dodao je.

Netflix nije dao mnogo detalja o spinoffu koji dolazi nakon što se "La Casa de Papel" završi s poslednjih pet epizoda koje izlaze 3. decembra.

Na svečanom događaju u Madridu nisu otkriveni detalji predstojeće polovine poslednje sezone popularne serije, koja je do izlaska "Squid Gamea" bila najgledanija drama streaming platforme, a koja nije na engleskom jeziku, te ju je pogledalo 180 miliona korisnika širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo