•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ona zarađuje više od svih!

Najbolje plaćena televizijska zvezda nije, kako je dosad bilo uobičajeno, muškarac. Ove godine Forbesov popis predvodi Sofia Vergara.

U showbizu žene i dalje zarađuju puno manje nego muškarci. Tako je najbolje plaćeni filmski glumac Robert Downey Jr, prema proceni Forbesa, zaradio 75 miliona dolara u razdoblju od juna 2012. do juna 2013, dok je Angelina Jolie, najbolje plaćena glumica, zaradila u istom razdoblju 33 miliona dolara.

Ali u svetu televizije ove godine jedna žena osvojila je prvo mesto najbolje plaćenih glumaca i glumica. Između juna 2012. i juna 2013. Sofia Vergara zaradila je 30 miliona dolara, što je više od bilo kog drugog televizijskog glumca ili glumice.

Vergara, koja glumi u seriji 'Moderna porodica', plaćena je kao i ostali glavni glumci u sitcomu, što iznosi oko 175,000 dolara po epizodi.

Ali Vergara se izdvaja iz gomile zahvaljujući svojim unosnim dodatnim angažmanima. Seksi Latina lice je za brandove poput Diet Pepsi, Cover Girl i leka Synthroid i prodaje liniju odeće u Kmartu.

Zahvaljujući tim ugovorima, Vergara je zaradila šest miliona dolara više od najbolje plaćenog televizijskom glumca Ashtona Kutchera. Zvezda serije 'Dva i po muškarca' zarađuje više po epizodi od bilo koga drugog na televiziji, ali ukupna mu zarada nije ni blizu Vergarinoj. Forbes procenjuje da je Kutcher zaradio 24 miliona dolara u razdoblju od juna 2012. do juna 2013. Zaradio je to angažmanom u popularnoj seriji, ali i ulogom u filmu o Steveu Jobsu.

Na trećem mestu Forbesove liste je Jon Cryer, još jedna zvezda serije 'Dva i po muškarca'. Sledi ga Ray Romano, zahvaljujući tantijemama iz serije 'Svi vole Raymonda' i ulozi mamuta Mannyja u filmu 'Ledeno doba'.

Nakon Vergare žensko ime pojavljuje se tek na 10. mestu, koje drži zvezda 'Teorije velikog praska' Kaley Cuoco.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...