•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Orlando Blum pronašao novu ljubav u Turskoj?

Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" i holivudski glumac zajedno su snimili reklamu za sladoled, koja je oduševila tursku publiku, a izgleda da je sama Selma oduševila svog kolegu.

Poznata turska glumica Selma Ergeč i zvezda filmova “Gospodar prstenova” i “Pirati sa Kariba” Orlando Blum najprije su zajedno snimili reklamu, a potom se i fotografisali za naslovnu stranu turskog izdanja magazina El. U međuvremenu su, izgleda, “sevnule” i varnice.

Naime, kako pišu svetski mediji, Orlando je na pitanje da prokomentariše rad sa glumicom koja je Balkan osvojila ulogom Hatidže u seriji “Sulejman Veličanstveni”, rekao:
- Kad sam video kako glumi, shvatio sam koliko je impresivna žena.

Podsetimo, holivudski glumac oženjen je manekenkom Mirandom Ker, dok turska zvezda još uvek nije našla “srodnu dušu”.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...