•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oskarovac piše nastavak filma 'Hunger Games' 'Catching Fire'

Iako film „The Hunger Games“ stiže tek marta meseca naredne godine, studio je sasvim siguran u njegov uspeh i priprema nastavak priče.

Scenarista, dobitnik Oskara za „Slumdog Millionaire“ i pisac scenarija za „127 Hours“, Simon Beaufoy, unajmljen je da napiše „Catching Fire“, drugi nastavak od tri, koliko ih ima, romana koji prate život i smrt Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence).

Reditelj prve priče Gary Ross vraća se iza kamere i za ovu drugu. Da li će Jennifer Lawrece ponovo igrati Katniss neizvesno je.

Obzirom da trejler nije oduševi sve gledaoce, osećanje povodom nastavka je zbrčkano.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu