•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oskarovka Cher se vraća na filmsko platno

Sedamdesetjednogodišnja dobitnica Oscara Cher objavila je na svom Twitter profilu kako će se pojaviti u nastavku filma "Mamma Mia", međutim, nije poznato u kojoj ulozi, prenosi BBC.

Američka glumica i pevačica je trenutno u Velikoj Britaniji, gde se snima film koji će stići u bioskope krajem jula sledeće godine.

Cher nije otkrila u kojoj ulozi će se pojaviti, niti koje pesme će izvoditi, ali napisala je naziv Abbine pesme "Fernando", dodavši nakon nje zamišljeni emotikon.

Ovo će biti prvo Cher-ino pojavljivanje u nekom filmu nakon 2010. godine. Glumica je ostvarila uloge u filmovima "Sirene" i "Veštice iz Eastwicka", a 1988. godine osvojila je Oscara za ulogu u filmu "Opčinjena mesecom".

Pored Cher, u drugom nastavku filma "Mamma Mia" pojaviće se Meryl Streep, Pierce Brosnan i Dame Julie Walters koji su glumili i u originalnom filmu iz 2008. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu