•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oskarovka Nicole Kidman vraća se na londonske pozorišne daske

Australijska filmska zvezda Nicole Kidman u septembru se vraća na londonske pozorišne daske, 17 godina nakon što je debitovala na West Endu.

Kidman će u predstavi "Photograph 51" igrati britansku naučnicu Rosalind Franklin, koja je dala veliki doprinos otkriću dvostrukog spiralnog lanca DNK.

Oskarovka Kidman na britanskim je pozorišnim daskama debitovala 1998. u predstavi Davida Harea "The Blue Room". Kritičari su bili puni hvale za odigranu ulogu, a jedan od njih nazvao je interpretaciju "čistom pozorišnom viagrom".

Nicole Kidman bila je nominovana i za Oliviera, najprestižniju britansku pozorišnu nagradu.

"Photograph 51" režiraće Michael Grandage, a predstava će se prikazivati u teatru Noela Cowarda od septembra do decembra 2015.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....