•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oskarovka i ljubimica Amerike ponovo prekinula s dečkom

Jennifer Lawrence navodno je po drugi put prekinula vezu s kolegom glumcem Nicholasom Houltom.

E Online! piše da se mladi par razdvojio zbog "pretrpanih rasporeda" koji su njihovu vezu doveli do trenutka pucanja, ali njihovi se potparoli još uvek nisu oglasili da potvrde priču.

Lawrence (23) i Hoult (24) počeli su da izlaze 2011. godine nakon što su zajedno radili na filmu "X-Men: First Class", a već su jednom i prekinuli, u julu 2013. Taj prekid nije trajao dugo pa su se njih dvoje ove godine zajedno pojavljivali na dodelama nagrada.

U nedavnom intervjuu za Marie Claire, Lawrence je o svojoj vezi kazala: "Kad smo zaposleni, dogovorili smo se da ćemo se ignorisati. Ne u potpunosti, ali niti jedno od nas se ne naljuti ako ga ovaj drugi ne nazove ili ne pošalje poruku. Životi su nam prenatrpani. Naravno, znate šta druga osoba radi i verujete joj. Dobro je što smo u istoj priči: može svako da živi svoj život i da znamo da imamo jedno drugo".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu