•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osma knjiga 'Harry Potter' je i poslednja

Harry Potter se ovog vikenda vratio sa “Harry Potter and the Cursed Child” ali autor čarobnjačkog sveta J.K. Rowling kaže da je ovo poslednji put da se prihvatila posla oko ove kultne priče!
Na premijeri predstave u londonskom West Endu, “Harry” odlazi na veoma veliko putovanje tokom ove dve predstave i mislim da sam završila.

Predstava iz dva dela čije tajne čuvaju fanovi koji su videli predpremijere, premijeru je imala u Londonu 30. jula.

Knjiga istog naziva je izašla juče (31. jul) a to je zapravo rođendan Harryja Pottera i J.K. Rowling. To je zapravo gorkosladak momenat jer je prva knjiga “Harry Potter” objavljena pre 19 godina i postala prava senzacija. Ne moramo ni da vam pričamo o filmovima, brendiranim proizvodima i željama da se pojavi sova sa pismom!

“Ovo je nova generacija, znate”, rekla je Rowlingova o fanovima koji će možda otkriti magiju čekanja nove Harry Potter priče u lokalnim knjižarama.

Dakle, potpuno sam oduševljena da je vidim, ali ne, Harry Potter je sada završen”.

“Nikada nisam želela da napišem drugi roman”, dodala je ona, “ali ovo (knjiga i predstava) će fanovima dati nešto posebno.

Fanovi su ostajali budni cele noći da završe osmu knjigu, baš kao što su radili sa prvih sedam knjiga. Ali dok možda nikada više nećemo imati taj osećaj, tu je potpuno nova avantura čarobnjačkog sveta u novembru: pratimo Newta Scamandera u “Fantastičnim zverima i gde ih naći”.

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...