•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osmi nastavak Ratova zvezda snimaće se i u Dubrovniku

Osmi nastavak čuvenog serijala “Ratovi zvezda” biće jednim delom snimljen u Dubrovniku, saopštile su danas gradske vlasti koje očekuju ekipu filma u martu.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i predstavnici producentske kuće “Lukasfilm” iz San Franciska dogovorili su se o lokacijama za snimanje filma.

Osmi nastavak poznate sage očekuje se u bioskopima u decembru 2017. godine.

“Dubrovnik se pridružio ‘galaktičkoj porodici’ i ušao u spisak lokacija snimanja filma što će uticati na dodatno reklamiranje tog dragulja hrvatskog turizma”, navodi se u saopštenju.

Dubrovnik je služio kao dekor za nekoliko uspešnih televizijskih serija, među kojima je i “Igra prestola”.

Sedmi nastavak “Ratova zvezda”, “Buđenje sile” doživeo je za kratko vreme planetarni uspeh. Film, koji je izašao u decembru 2015 godine, već je zaradio dve milijarde dolara, a prodaja proizvoda povezanih s filmom iznosi više od tri milijarde dolara.

Serijal “Ratovi zvezda” postao je fenomen pop kulture, lansirajući nove filmove na tu temu, knjige, kompjuterske igrice i televizijske serije.

Prema britanskim medijima, film “Imperija uzvraća udarac”, peta epizoda serijala “Ratovi zvezda”, proglašen je za najbolji film svih vremena.

Magazin Forbs objavio je da ukupan prihod od brenda “Ratovi zvezda” tokom 28 godina postojanja iznosi više od 20 milijardi dolara. To je najuspešnija filmska licenca u istoriji kinematografije.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...