•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osmogodišnjak pokušao spasiti oca i Paula Walkera iz plamtećeg Porschea

Osmogodišnji sin Rogera Rodasa, vozača trkačkih automobila, koji je u subotu bio za volanom Porschea u kojem je stradao zajedno s glumcem Paulom Walkerom, bio je jedan od prvih koji ih je pokušao spasiti iz vozila u plamenu.

Nesreća se dogodila u Santa Clariti u Los Angelesu. Rodas je usled velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u drvo. Automobil se, zatim, zapalio i eksplodirao.

Dok je automobil bio u plamenu, dečak je pokušao iz njega izvući svog oca, ali mu, nažalost, nije bilo spasa.

"Rodasov sin je preskočio ogradu i potrčao prema automobilu pokušavajući izvući svog oca, dok je Walkerov najbolji prijatelj pokušao izvući njega. Ali, nije se moglo ništa učiniti", rekao je jedan od očevidaca.

Još jedan Walkerov prijatelj bio je na mestu nesreće. On je ispričao da su svi pokušavali spasiti dvojicu muškaraca.

"Zgrabili smo aparate za gašenje požara i potrčali prema automobilu, ali se vatra već bila razbuktala, a njih dvojica su bili zarobljeni. Pokušavali smo i pokušavali, ali ništa", kazao je Antonio Holmes.

U trenutku nesreće dvojica prijatelja su se navodno vraćala sa humanitarnog prijema. Iako nije poznat tačan uzrok nesreće, lokalna policija je kazala da je brzina faktor koji je najmanje uzrokovao ovu stravičnu nesreću, piše Independent.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...