•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osvetnici – Era Altrona (Avengers: Age of Ultron) u bioskopima od 30. aprila 2015.

Studio Marvel predstavlja „Osvetnici – Era Altrona“, epski nastavak najuspešnijeg filma o superherojima svih vremena. Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Iron Man, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Hulk, Crna Udovica i Soko biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Iron Mana, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Hulk i Kris Evans kao Kapetan Ameriika. Zajedno sa Skarlet Johanson kao Crnom Udovicom, Džeremijem Renerom kao Sokolom i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona kao Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders kao agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude. Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vondom Maksimof koju igra Elizabet Olsen i Pietrom Maksimofom kog igra Aron Tejlor Džonson, kao i starim znancem kad Pol Betani postane Vižn.

Scenario i režiju potpisuje Džoš Vedon, a producent je Kevin Fagi, p.g.a. Marvelovi „Osvetnici – Era Altrona“ zasnovan je na popularnom Marvelovom stripu „Osvetnici“ koji je prvi put objavljen 1963. Ovaj akcijom nabijeni nastavak Osvetnika stiže 30. aprila 2015.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...