•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkačena komedija "Film 43"

Iz otkačenih umova producenata Pitera Farelija i Čarlsa Veslera dolazi Film 43 – otkačena komedija o više različitih priča u kojima glume neka od najvećih imena Holivuda.

"Film 43" nije za one koji se lako uvrede i sadrži neverovatne, ponekad šokantno uznemirujuće, ali uvek zabavne, povezane priče koje ćete morati da pogledate da biste mogli da poverujete.

"Čarli Vesler i Pit Fareli su mi predložili da snimimo nekoliko kratkih filmova koje ćemo nekako oblikovati u dugometražni film. Meni je to zvučalo jedinstveno i interesantno, pa sam pristao", kaže producent Džon Penoti.

"Dve godine smo skupljali scenarije i na kraju smo ih kupili oko 125. Rekli smo scenaristima da moraju da traju od 3 do 8 minuta – i sve je bilo dozvoljeno, jedini uslov je bio da priče budu otkačene, bezobrazne i neočekivane – ipak je u pitanju komedija za odrasle".

"Što se tiče glumaca, nikad nismo krili da imamo skroman budžet. Ali oni su svi rekli, 'Ne brinite, to nije bitno. Ovo je nešto što nikad nemam priliku da igram".

"Najteže je bilo naći materijal koji će povezati ove otkačene priče, i mislimo da je sjajna ideja to da klinci na internetu traže neki suludi film".

"Cela priča je zapravo proizašla iz uvrnutog uma Čarlija Veslera. U jednom momentu smo čak razmatrali da film nazovemo 'Iz Čarlijevog uma' ili 'Čarlijevi kratki filmovi'. On mi je predlagao ove priče vrlo ozbiljno, pre nego što smo se bacili na pisanje, a ja sam mu samo odgovarao, 'Čarli, nema šanse. Nema teorije da ćemo to snimiti.' Ali, kao što vidite... jesmo“, rekao je Penoti.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....