•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriven identitet lika 'The Kid' u Deadpool-u 2

Zahvaljujući potpuno novom Deadpool 2 teaseru za prodaju ulaznica, konačno znamo ko je mutantni lik iz stripova koga igra Julian Dennison. Kada se Hunt for the Wilderpeople zvezda Julian Dennison pridružio Deadpool 2, nije bilo nikakvih sumnji da je mladi novozelanđanin dodat filmu zbog svojih komedijskih komada. Međutim, dva Deadpool 2 trailera su do sada otkrila da "The Kid" igra još veću ulogu u zapletu, dok se Cable vraća iz budućnosti samo da bi ga uhvatio (prisiljavajući Deadpool-a da stvori X-Force kao odgovor).

Bilo je puno špekulacija o tome ko je tačno ovo dete. Neki su mislili da predstavlja neke varijacije na Hope Summers, sa Dennisonom u suštini Cable's MacGuffin. Još jedna popularna teorija, podstaknuta njegovim pirokinetičkim sposobnostima, da je on Kid Apocalipse, koji ima alternativne veze sa Nathanom Summersom. Međutim, čini se da su oba bila pogrešna.

Novi teaser za Deadpool-a 2 reklamira da se ulaznice za film prodaju uglavnom na osnovu starih snimaka, ali u jednom momentu Wade se obraća Dennisonovom liku kao "Russell". Nijedna nova informacija nije data, ali to može da bude dovoljno da se razreši misterija; pretpostavljajući da je izvučen iz stripova (kao i većina likova koje smo do sada videli iz filma), Russell koji je u pitanju je gotovo sigurno Russell Collins ili Firefist, mutant koji generiše vatru s kraja 80-tih i ranih '90 -ih godina, koji izgleda savršeno pogodan za film.

Russell "Rusti" Jonesa je kreirao Bob Laiton i Jackson Guice za X-Factor izdanje 1 iz 1986. godine. Poznat kao Firefist, lik se pojavio u različitim timovima uključujući New Mutants, Acolites i Mutant Liberation Front. Kao i Dennisonov lik u snimcima koje smo videli do sada, on može da stvori i manipuliše vatrom. Izmedju moći, imena i ere iz koje proizilazi, čini se sigurnim da se pretpostavi da je Russell Collinsov "The Kid" u pitanju.

Kolins je umro u 1995. godine X-Men izdanje 42, čineći ga jakim proizvodom s kraja 80-tih i početka devedesetih u Marvel Comics-u. To ga dovodi u vezu sa mutant timom Deadpoola 2, koji karakteriše niz likova koji su uglavnom zaboravljeni u modernim stripovima izvan Domina. Kao i upotreba (i promena) Negasonic Teenage Warhead u Deadpoolu, nastavak istražuje duboko da izvuče spisak relativno nepoznatih koje Fox nema planove da stavi u druge filmove. Zahvaljujući tome, likovi se mogu podesiti, biti ubjeni ili jednostavno napravljeni za zabavu bez ikakvih posledica za veći X-Men univerzum.

Moraćemo da sačekamo još samo nekoliko nedelja da saznamo istinu o Dennisonovom karakteru, ali čak i ako ga igra Collins, možemo da očekujemo neke promene. Malo je verovatno da mladi lik ima njegovu mornaričku pozadinu iz izvornog materijala i da se priključi različitim timovima verovatno ne dolazi u obzir. Srećom, verovatno nema previše obožavaoca Firefist-a koji će biti uznemireni promenama koje su učinjene karakteru u Deadpoolu 2.

Autor teksta: Bojan Kocić

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu