•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkrivena tajna romansa Leonarda DiCapria

Poznato je kako je Leonardo DiCaprio bio u vezama sa mnogim lepoticama, a sada na listu može dodati i seks bombu iz 90-tih.

Reč je o Bobbie Brown koja se proslavila u spotu 'Cherry Pie' rock benda Warrant. Sve detalje o svojem turbulentnom životu objavila je u svojoj biografiji 'Dirty Rocker Boys: Love and Lust on the Sunset Strip'.

Bobbie i Leo upoznali su se na jednom VIP partiju nakon koncerta, a on je tada imao svega 19 godina. Bilo je to godinu dana pre nego li se proslavio u filmu 'Romeo i Julija' Baza Luhrmana.

'Odkopčala sam njegove pantalone i posegnula u bokserice. Posramio je i Tommy Leeja', počinje vruću istinitu priču koja joj se dogodila upravo sa slavnim glumcem koji je pre nekoliko dana proslavio i svoj 39. rođendan. Tada je DiCaprio postavio neobično pitanje: 'Bobbie, imaš li koju bolest? A šta je sa gonorejom? Jesi se testirala?' 'Uzbudila sam se. Da me bar Tommy može videti sada. Leo je bio tako nevin i napaljen. Ja sam sa druge strane verena, bila sam udata i rodila sam. Trebao mi je muškarac', piše Bobbie u svojim memoarima, prenosi dnevnik.hr.

Seksi plavuša sedam je godina starija od Lea, a tada je izlazila sa rockerom Montley Cruea Tommyjem Leejem koji je nakon prekida sa Bobbie završio u vezi sa još jednom seksi plavušom – Pamelom Anderson. S obzirom na ovo što je za sada izašlo u javnost, ta biografija će biti megahit!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...