•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriveni detalji 3. nastavka "Mamurluka"

Još uvek se čeka objava zvaničnih fotografija od kompanije ''Warner Bros'', ali su objavljena imena glumaca i tema trećeg i poslednjeg nastavka filma ''Mamurluk''.

Kako je zvanično objavljeno, ovog puta neće biti nikakvog venčanja i nema momačke večeri. Pa, šta bi onda moglo poći zlu? Kada se ovo društvo nađe na putu - sve je moguće.

U nastavku ćemo opet videti Bredlija Kupera, Eda Helmsa, Zeka Galifinakisa i Džastina Barta u ulogama Fila, Stjua, Alana i Daga. Osim njih, na snimanje se vraćaju i Ken Džeong, Heder Grejam, Džefri Tambor i Džon Gudman, kao i glumice koje su glumile supruge glavnih junaka: Džilijan Vigman, Saša Barese i Džejmi Čung.

Režiser Tod Filips će režirati po scenariju koji je napisao zajedno sa Kregom Mejzinom, a sarađivali su i na prethodnom, tj. drugom nastavku ove urnebesne komedije. Filps će se takođe pozabiti i sa produkcijom, pod okriljem svoje producentske kuće ''Green Hat Films'' i u saradnji sa Denom Goldbergom, Tomasom Tulom, Krisom Benderom i Džej Si Spinkom kao izvršnim producentima.

Zahvaljujući uspesima prethodna dva dela, ista ekipa će se naći i iza kamera, uključujući direktora fotografije, editora i dizajnere.

Treći nastavak ''Mamurlaka'' bi trebao da se nađe u bioskopima širom sveta za nepunih godinu dana, 24. maja 2013.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...