•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvaranje novog digitalnog bioskopa „Vilin grad“ u Nišu

„Vilin grad“, zajednički projekat glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred kompanija „MCF MegaCom Film“ i „Cineplexx Srbija“, svečano se otvara 18. aprila.

Na mestu nekadašnjeg bioskopa „Vilin grad“ u Nišu, nakon više od 5 godina, 18. aprila otvoriće se novi istoimeni bioskop, opremljen najsavremenijom digitalnom tehnologijom. Novi bioskop „Vilin grad“ nastao je kao zajednički projekat poznatog glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred filmske distributerske kuće „MCF MegaCom Film“ i bioskopskog lanca „Cineplexx Srbija“.

Na svečanom otvaranju, kome će prisustvovati osnivači i zvanice, premijerno će biti prikazan film „Titanik“, koji se ove godine, na stogodišnjicu tragedije, pojavio u novom izdanju, konvertovan u 3D. Goste će na ulazu dočekati gudački kvartet, koji će izvoditi numere iz „Titanika“. Pre filma nastupiće i grupa „Konstantin“, finalisti poznatog takmičenja „Ja imam talenat“, nakon čega će se Ristovski obratiti publici.

Novi bioskop će imati 2 sale i moći će da primi 230 posetilaca. Sale će imati srebrne ekrane i Real D sistem za 3D projekcije, koji je zahvaljujući kvalitetu slike koji pruža i udobnosti 3D naočara, najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce - lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, a recikliraju se nakon upotrebe. Bioskop će imati i profesionalno Dolby ozvučenje koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

Nakon svečanog otvaranja, bioskop „Vilin grad“ će početi sa redovnim radom 19. aprila, a posetiocima i posetiteljkama će ponuditi najnovija filmska ostvarenja. Više informacija o bioskopu uskoro će se naći na sajtu: www.cineplexx.rs/vilingrad.

Zahvaljujemo se MCF -u

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila