•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvoren konkurs za volontere Nišvila!

Nišville Jazz Festival i ove godine mladim ljudima pruža jedinstvenu priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste deo leta i unaprede sebe kroz aktivan i atraktivan volonterski program.

Konkurs je otvoren od 4. do 30. juna 2021, za 200 mladih ljudi koji će zajedno 10 dana učestvovati u volonterskom programu, steći dragocena iskustva i znanja i družeći se poneti iz Niša nezaboravne uspomene.

Kroz volonterski program festivala do sada je prošlo preko 3000 volontera, počev od 2010. godine. U tom periodu volonterski tim je okupio mlade iz oko 120 različitih gradova iz zemlje i inostranstva. 2012. godine Nišville volonterski tim je dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. volonterski program je proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini.

Nišville Jazz Festival poziva sve zainteresovane kandidate iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji ovog značajnog kulturnog događaja.

Volonterski tim biće podeljen na 8 sektora:

Domaćin publike – Obavlja aktivnosti vezane za doček publike, od pregleda karata, zamena ulaznica za narukvice, do usmeravanja i sprovođenja publike u glavnom festivalskom prostoru.

Domaćin muzičara – Brine o muzičarima za vreme njihovog boravka u Nišu. Zadatak domaćina muzičara jeste da budu uz izvođače i obezbedi im ono što im je potrebno, kao i da ih sprovede do festivalskog prostora, smeštaja, press centra, workshop-a, itd.

Marketing – Obavlja aktivnosti koje se tiču brendiranja festivala i sponzora, od aktivnosti vezanih za postavku reklama do aktivnosti na reklamnim pultovima.

Press – Obavlja aktivnosti koje se tiču organizacije i realizacije press službe festivala.

Tehnička podrška – Obavlja aktivnosti vezane za podršku u pripremanju bina i tehničkoj realizaciji na glavnim stejdževima, kao i na svim ostalim binama i scenama Nišville festivala.

Logistika – Obavlja aktivnosti vezane za podršku tokom pripreme i realizacije pratećeg festivalskog programa, kao i u centralnom festivalskom prostoru. Takođe, sektor Logistike će pomagati u keteringu za izvođače i tehničko osoblje festivala.

Radionica – Obavlja aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica, kao i pratećeg edukativnog matine programa.

Obezbeđenje – Obavlja aktivnosti redarske službe vezane za podršku službi profesionalnog obezbeđenja na svim festivalskim lokacijama.

Kandidati moraju imati minimum 15.godina starosti i spremnost za odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Nišvilu podrazumeva angažovanje od 05. do 15.avgusta 2021. godine.

Prijavu je potrebno izvršiti popunjavanjem formulara na oficijenom sajtu festivala, na linku http://nisville.com/sr/volonteri/ i http://nisville.com/en/volunteers/

Konkurs je otvoren do 01. jula, kada će se i forma za prijavljivanje zatvoriti.

Intervjui sa kandidatima i biće obavljeni u intervalu od 5. do 15.jula 2021. Selekcija odabranih kandidata biće izvršena do 20.jula 2021.

Eventualna pitanja ili probleme pri prijavljivanju možete prijaviti e-mailom na adresu: volunteers@nisville.com

Foto: Zoran Ćirić & Nišville Jazz Festival promo

Podeli:



Preporucujemo