•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvorene prijave za radionicu ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO 2023.

Akademski filmski centar DKSG poziva studente da se prijave za učešće na radionici ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO.
U fokusu trećeg izdanja ove radionice biće prostori Ovčarsko-kablarske klisure i okoline Čačka.

Radionica KINO-EKO je namenjena studentima i predstavlja priliku da se mlađa populacija informiše o bitnim temama vezanim za zaštitu životne sredine, odnosno o ekološkim problemima, ali i da se upozna sa načinom života u područjima Šumadije, odnosno centralne Srbije. Teorijski deo radionice, na kojem će polaznici biti upoznati sa različitim pristupima u oblasti dokumentarnog i eksperimentalnog filma, biće održan od aprila do prve polovine jula u Domu kulture Studentski grad, dok će praktični deo radionice biti održan u spomenutoj regiji, u drugoj polovini jula. Finalna montaža snimljenih materijala, kao i projekcija filmova polaznika radionice biće organizovana u Domu kulture Studentski grad, u toku jeseni tekuće godine.

Prijave će se primati isključivo elektronskim putem, a neophodno je da zainteresovani studenti pošalju svoju biografiju/CV i motivaciono pismo (do 1.000 karaktera sa razmacima) na mejl adresu kino-eko@dksg.rs , najkasnije do 28. februara. Broj polaznika je ograničen, a svi kandidati biće pozvani na razgovor. Učešće na radionici KINO-EKO je besplatno, dok je prethodno iskustvo u radu na filmu (ili videu) poželjno, ali nije neophodno kao uslov za prijavu.

Podeli:



Preporucujemo