•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Out of the Furnace (2013) - uskoro

Russell i njegov mlađi brat Rodney živeli su u ekonomski depresivnom Rust Beltu i oduvek su sanjali o begu i boljem životu. Ali, igra sudbine je htela da Russell završi u zatvoru a da Rodney zaglavi sa najopasnijim i ilegalnim borbama a ta greška će ga koštati gotovo svega. Kada Russell izađe iz zatvora moći će da bira između svoje slobode ili da sve riskira zbog svog brata i pravde.

Film je rađen na osnovu knjige Brada Ingelsbyja, a režirao ga je Scott Cooper. Premijera je zakazana za 6. decembar, a u filmu igraju sve same zvezde Hollywooda - Christian Bale, Zoe Saldana, Woody Harrelson, Casey Affleck, Willem Dafoe, Forest Whitaker.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...