•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Outpost: Black Sun (2012)

Godina je 1945. i bliži se kraj Drugog svetskog rata, a nemački naučnik po imenu Klausener radi na novoj zastrašujućoj tehnologiji koja ima moć da stvori besmrtnu nacističku vojsku. Priča se premešta u današnje vreme i NATO ima operacije u Istočnoj Evropi, gde se čini da neprijatelj bezočno ubija sve što mu se nađe na putu. Ali, ovo nije običan neprijatelj. Samo Helena, istražitelj koji je za petama ozloglašenom ratnom kriminalcu Klausener-u, prihvata realnost i činjenicu da se suočavaju sa bataljonom Nazi Storm-Troopers-a, istinske zombi armije koja maršira. Uz pomoć Wallace-a, čoveka koji traga za tajnama Nazi-ja godinama, njih dvoje se udružuju sa specijalnim silama kako bi porazili neprijatelja. Njihova misija je da stignu do izvora ove zloglasne vojske i da spreče čini se neizbežan uspon 4. Rajha.

Reditelj i koscenarista ovog akcionog horora je Steve Barker, a naslovne uloge su poverene: Catherine Steadman, Richard-u Coyle-u i Ali-ju Craig-u. Ovo ostvarenje je topla preporuka svim ljubiteljima strave i akcije i moraju ga pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:akcija, horor
Godina:2012
Reziser:Steve Barker
Scenario:Steve Barker, Rae Brunton
Uloge:Catherine Steadman, Richard Coyle, Ali Craig
Studio:Black Camel Pictures, Matador Pictures
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila