•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovo su novi Hari Poter, Hermiona i Ron

Kasting za pozorišnu predstavu o Hariju Poteru kao odraslom čarobnjaku je okončan, a premijera je zakazana za 30. jul naredne godine u londonskom Palas teatru.

Novu verziju Harija Potera u predstavi „Hari Poter i ukleto dete“ igra Džejmi Parker, dok će mu se kao Ron i Hermiona na sceni pridružiti Pol Tornli i Noma Dumezveni.

U najavi predstave stoji: „Oduvek je bilo teško biti Hari Poter, na ništa lakše nije ni sada kada je izmoreni službenik Ministarstva magije, muž i otac troje školaraca“.

Džoana K. Rouling nedavno je izjavila da je „uzbuđena zbog odabira glumaca“ i da jedva čeka da vidi „Džejmija, Nomu i Pola kao odrasle Harija, Hermionu i Rona“.

Malo je poznato o čemu će predstava govoriti sem onoga što stoji u kratkom sinopsisu.

„Dok se Hari bori sa prošlošću koja odbija da ostane tamo gde pripada, njegov najmlađi sin Albus mora da se nosi s teretom porodičnog nasleđa koje nikad nije želeo. Dok se prošlost i sadašnjost prepliću, otac i sin shvatiće neprijatnu istinu: nekad se tama nalazi na neočekivanim mestima“.

„Hari Poter i ukleto dete“ opisuje se kao „osma priča“ o mladom čarobnjaku i biće predstavljena u dva dela.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...