•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PETAR STRUGAR PRVI PUT U ULOZI REDITELJA

Zimski hit uskoro stiže u bioskope! Od 26. decembra na velikom platnu zaživeće porodična animirana komedija 20th Century Fox-a "Prerušeni špijuni" (Spies in Disguise) u čijoj sinhronizaciji učestvuju domaći glumci Marko Marković, Dragana Mićalović, Đorđe Stojković, Vasa Prvulović, kao i mladi talentovani pevač Ljuba Stanković.

Iako je učestvovao u pozajmljivanju glasova animiranim junacima i već prošao i kroz ovakvo glumačko umeće, glumac Petar Strugar prvi put se našao u ulozi reditelja i to zanimljive animacije o neobičnom špijunu koji je igrom slučaja pretvoren u goluba. Na pitanje o najnovijem iskustvu Strugar ističe: "Sve mi je to bilo jako zabavno, više sam se postavio u ulogu kolege koji sugeriše svojim partnerima na sceni i jednostavno me je tako povukla situacija. U svakom slučaju sjajno sam se proveo."

Super špijun Lens Sterling (Marko Marković) i naučnik Volter Beket (Vasa Prvulović) su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije.
Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

“Ukratko reč je o prujateljstvu između mladog štrebera i svetski pozntog špijuna. Ono što će mladima biti zanimljivo u ovom crtaću je definitivno humor. Smešnih situacija, duhovitih dosetki i vrtoglave akcije ne fali. Lično sam se jako radovao dok sam gledo ovaj film,“ rekao je Petar Strugar.

Glumac Marko Marković poznat po ulogama u dečijim predstavama pozajmio je glas glavnom liku filma - Lensu, koga, u američkoj verziji, igra holivudski glumac Vil Smit.
"Vil Smit je odlično oživeo agenta, on je već imao iskustva igrajući uloge takvih likova, ima mnogo komedija iza sebe, ali verujem da smo mi (ekipa: reditelj Petar Strugar, snimatelj Mile Novković i ja), taj njegov mangupski stil i šmek uspešno ’’posrbili’’ i da će klinci, a i oni mladi u srcu uživati u ’’našoj verziji’’."

Uloga mame Vendi pripala je glumici Dragani Mićalović kojoj je ovo prvo učešće u sinhronizaciji: „Uvek me je zanimala kako to izgleda iako sam slušala od drugih kolega. Znala sam da nije lako, zapravo dok se uđe u ceo taj fazon. Za glumce je ovo veliko iskustvo. To je to što mi imamo na Akademiji, glumu pred mikrofonom, iako više za radio drame ovo je sličan izazov."

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...