•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PLAN BEKSTVA 3 u bioskopima od 25. jula

Jedna od najvećih akcionih zvezda svih vremena – Silvester Stalone vraća se na velike ekrane u ulozi Reja Breslina, stručnjaka za bezbednost, u trećem nastavku franšize Plan bekstva. Popularni Slaj i Dejv Bautista udružiće snage u još jednoj akciji spašavanja, ovog puta iz ozloglašenog tajnog zatvora u Letoniji.

Silvester je na poziv reditelja Džona Hercfilda pristao da snimi treći nastavak: “Snimili smo ceo film za neviđeno kratko vreme - samo 17 noći, ali smo radili bez pauza. Ekipa je bila pod velikim pritiskom, ali sam ponosan na njih. Finalnu scenu smo snimili bez koreografije, da bismo napravili pravu realnu tuču, a to više niko ne radi. Devon Sava se složio sa mnom kad sam mu rekao da će biti bolno i rekao: samo napred. To je jedina scena u mojoj karijeri koju sam snimio bez koreografije. Vredelo je truda i mislim da će publika to znati da ceni.“

Rej Breslin ovog puta je unajmljen kako bi spasio kidnapovanu ćerku IT direktora iz Hong Konga. Kada sa svojim timom krene da istražuje slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku (Jamie King). Pred njima je opasna misija koja ih vodi u letonski zatvori poznat kao Djavolja Stanica, i trka sa vremenom kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno.

Uz Dejva Bautistu (Čuvari galaksije, Blade Runner 2049, Spectre) u filmu ćemo gledati i Kurtisa Džeksona (Curtis "50 Cent" Jackson - TV's Power, Get Rich or Die Tryin'), Džejmi King (Jaime King – koju znamo iz filmova Sin City, White Chicks) i Devon Sawa (Final Destination, Now and Then).

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...