•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POGLEDAJTE PRVI TREJLER ZA FILM "ŽENA NA PROZORU"

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler filma “Žena na prozoru“ (The Woman in the Window) sa Ejmi Adams, Džulijan Mur i Geri Oldmanom u glavnim ulogama najavljujući za proleće 2020. godine uzbudljivu i misterioznu krimi priču.

Reditelj nagrađivanih filmova Najmračniji čas i Pokajanje Džo Rajt (Joe Wright) snimio je ostvarenje čija priča prati lik Ane Foks koja živi sama u četiri zida i svoje vreme provodi posmatrajući komšije kroz prozor. Ispunjena strahovima od otvorenog prostora i javnih mesta, Ana skoro nikada ne izlazi iz stana, ne ide u kupovinu, pa čak ni poštu ne uzima sa ulaznog stepeništa.
Jedne večeri vrisak iz komšijskog stana ponovo će je privući ka przoru i tada Ana postaje svedok uznemirujućeg nasilja. Da li je Ana zaista videla ono za šta svi tvrde da se nikada nije dogodilo?

Film je snimljen prema istoimenom romanu pisca A. Dž. Fina, a u domaćim bioskopima naći će se od 14. maja 2020. godine. Osim dobitnice nagrade Oskar Džulijan Mur (Julianne Moor) i popularne glumice Ejmi Adams (Amy Adams) u ostalim ulogama našli su se i Geri Oldman (Gary Oldman) Vajet Rasel (Wyatt Russell), Entoni Maki (Anthony Mackie) i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...