•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POMEREN DATUM PRIKAZIVANJA FILMA "ŽENA NA PROZORU"

Usled novonastale situacije, izbegavanja masovnih okupljanja prouzrokovanih virusom COVID 19 i izmena bioskopskih repertoara za predstojeći period, 20th Century Studios odlučio je da do daljnjeg odloži datum prikazivanje filma “Žena na prozoru“ (The Woman in the Window), koji je bio planiran za 14. maj. Novi datum biće naknadno objavljen.

Film sa Ejmi Adams i dobitnicima nagrade Oskar Džulijan Mur i Gerijem Oldmanom u glavnim ulogama snimljen je prema istoimenom romanu pisca A. Dž. Fina iz 2018. godine. Poznat po već uspešnim naslovima "Gordost i predrasuda", "Najmračniji čas", "Pokajanje", reditelj filma "Žena na prozoru" Džo Rajt (Joe Wright) prati lik Ane Foks koja živi sama u četiri zida i svoje vreme provodi posmatrajući komšije kroz prozor. Ispunjena strahovima od otvorenog prostora i javnih mesta, Ana skoro nikada ne izlazi iz stana, ne ide u kupovinu, pa čak ni poštu ne uzima sa ulaznog stepeništa.
Jedne večeri vrisak iz komšijskog stana ponovo će je privući ka przoru i tada ona postaje svedok uznemirujućeg nasilja. Da li je Ana zaista videla ono, za šta svi tvrde da se nikada nije dogodilo?

Osim Džulijan Mur (Julianne Moor), Gerija Oldmana (Gary Oldman) i popularne glumice Ejmi Adams (Amy Adams) u ostalim ulogama našli su se i Vajet Rasel (Wyatt Russell), Entoni Maki (Anthony Mackie) i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...