•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PORODIČNA AVANTURA "DULITL" U BIOSKOPIMA OD 9. JANUARA

ROBERT DAUNI DŽUNIOR KAO NAJOMILJENIJI DOKTORA IKADA U PORODIČNOJ AVANTURI DULITL (DOLITTLE).

Robert Dauni Džunior oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama - Dulitlom.
Topla i uzbudljiva porodična avantura odvešće nas na mesta o kojima nismo mogli ni da sanjamo, upoznaće nas sa egzotičnim životinjama i pomoći nam da upoznamo svet iz mašte!

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior/Nebojša Ljubišić), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Od četvrtka 9. januara film će biti na redovnom repertoaru naših bioskopa, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, 2D i 3D.
Talentovani glumci koji su svoje glasove pozamili mnogim likovima koje volimo i oživeli na srpskom jeziku neke nezaboravne priče, učestvovali su u sinhronizaciji i ovo filma. Tako ćete prepoznati glasove Nebojše Ljubišića, Marka Čurčića, Katarine Gojković, Slobodana Stefanovića, Pavla Jerinića, Milana Tubića, Dušice Novaković, Nikole Todorovića, Peđe Damnjanovića, Aleksandra Gligorića, kao i Milana Antonića koji je i reditelj sinhronizacije.

U neobičnim pustolovinama doktora Dulitla i njegove neobične družine moći ćemo da uživamo u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Cinemašina (Kruševac), Dom Kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Lestkovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kuturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, SKC Obrenovac, Kulturni centar Vrbas, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), Cineplexx Prizren, Cinemarin (Prizren), DokuFest (Prizren), Centar za kulturu Gračanica, Cineplexx Delta City MNE (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu