•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POTERA IMA NOVOG TRAGAČA

Deveta sezona najdugovečnijeg nedeljnog kviza “Potera” počinje u ponedeljak 20. septembra u već standardnom terminu u 21h na RTS1.

Voditelj Jovan Memedović dočekivaće takmičarske timove koji će i ove godine pokušati da budu bolji i brži od sveznajućih Tragača. Do ove sezone bilo ih je troje: Milica Jokanović, princeza od znanja, Milorad Milinković, mister Veliki i Žarko Stevanović, svetski šampion znanja.

U novoj sezoni, međutim, ovoj standardnoj postavi pridružiće se i četvrti Tragač. Iz produkcije Adrenalin, koja zajedno sa RTS-om realizuje Poteru nisu hteli da otkriju njegov identitet pre premijerne epizode, ali poručuju da će novi Tragač biti veoma intrigantan i od samog starta na visini zadatka.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...