•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POZNATI FILMOVI UNIVERSAL I MIRAMAX STUDIJA OD JUNA NA AMC KANALU

Dobre vesti za sve ljubitelje kvalitetnog filmskog programa! Počev od juna meseca, jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala, AMC, obradovaće gledaoce obogaćenim programom koji obuhvata neke od najpopularnijih filmskih naslova Universal i Miramax studija.

AMC prikazuje omiljene filmove gledalaca iz svakog žanra i decenije, kao i premijere svog originalnog serijskog programa sa ciljem da publici donese nešto bolje, bogatije i više. Tako će publika tokom juna uživati u posebnim tematskim večerima, sredom u odličnim horor ostvarenjima, a subotom u fenomenalnim komedijama. Posebna poslastica biće selekcija filmova jednog od najupečatljivijih reditelja ’90 i današnjice, Quentina Tarantina, među kojima su Kill Bill, Pulp Fiction, Jackie Brown i drugi.

AMC nastoji da gledaocima pruži kvalitet, o čemu najbolje govori podatak da je snimila neke od najviše nagrađivanih serija u protekloj deceniji i na taj način redefinisala serijski program. Nove epizode planetarno popularne serije Fear the Walking Dead gledaoci mogu da prate svakog ponedeljka u 3:00 po ponoći i 22:00 istog dana, a nedavno je počela sa prikazivanjem i nova originalna SF horor serija, NOS4A2 sa Zachary Quintom u glavnoj ulozi, koja se emituje četvrtkom u 22:00.

AMC je jedini kanal u istoriji televizije koji je četiri godine za redom osvajao Emi nagrade za najbolje dramske serije The Walking Dead, Breaking Bad i Mad Men. Milionska publika širom sveta prati fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa, a iz AMC poručuju da publiku očekuje još dosta iznenađenja u narednom periodu.

Podeli:



Preporucujemo