•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PREMIJERA FILMA "ORTACI NA TOČKOVIMA" U SREDU 10. JULA

Da li jedan milenijalac mirnog karaktera koji ponekad zna da zaplače i jedan policajac kome je pesnica glavno oruđe za isterivanje pravde mogu deliti Uber dok, ulicama Los Anđelesa, jure kriminalca?
Poznati stand up komičar i glumac Kumail Nandžijani i jednako aktuelna američka zvezda i profesionalni rvač Dejv Bautista našli su se u najnovijoj urnebesnoj komediji 20th Century Fox-a “Ortaci na točkovima” (Stuber) čija je premijera zakazana za sredu 10. jul, a karte se već sada mogu kupiti na blagajnama svih bioskopa.

Reditelj Majkl Dauz poznat po komediji “Goon” iz 2011. godine spojio je na velikom platnu Vika (Dave Bautista) i Stjua (Kumail Nanjiani) - dva nespojiva lika, dva različita karaktera između kojih vlada generacijski jaz koji se nalazi u osnovi humora ove akcione komedije.

Stju je brbljivi milenijalac koji mrzi rizike i pored redovnog posla u prodavnici sportske opreme on dodatno zarađuje kao vozač Ubera pokušavajući da stekne dovoljno novca za neke svoje buduće planove. Rejting vozača od pet zvezdica mu je jedini cilj.
Vik je srednjih godina, stara škola, "alfa detektiv." Godine korišćenja nabildovanog tela kao vreće za udaranje uzele su danak, ali Vik nikad ne odustaje. Ne voli nove tehnologije i socijalne mreže, a kad se brzo naljuti brzo i povuče okidač.

O radu na filmu protagonista filma Kumail Nandžijani ističe: “Nikada nisam imao priliku pre ove da igram u akcionom filmu. Volim ovakve filmove, scenario je veoma interesantan i smešan i ovo je ona vrsta akcije gde ima mnogo komedije utemeljene na pravi način. Inače, veliki sam fan Dejva Bautiste. ”
Profesionalni rvač i glumac Bautista dodaje: “Ima svega u ovom filmu, ali mislim da ćemo na kraju dana naterati ljude da se smeju."

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...