•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Paklene ulice 8' najgledaniji film na našoj teritoriji - publika oduševljena!

Najnoviji, osmi nastavak voljene franšize "PAKLENE ULICE", na samom početku prikazivanja, zaključno sa nedeljom, 23. aprilom, pogledalo 51.581 gledalaca na teritoriji Srbije, Crne Gore i Kosova. Ovo otvaranje je po zaradi najbolje, uključujući sve domaće i strane filmove u ovoj godini.

Publika željna akcije, neverovatne brzine i nesvakidašnjih poduhvata u vožnji, ovog puta je dobila i veću dozu adrenalina nego što je očekivala. Komentari starih i novih fanova su odlični, i svi se slažu u tome da već sada sa nestrpljenjem iščekuju 9. nastavak ovog uspešnog serijala.

Ukoliko niste do sada pogledali ovaj akcioni hit, predlažemo da to učinite već danas u vašem omiljenom bioskopu.

U filmu „Paklene ulice 8", Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa" Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela. Pored Šarliz Teron, u serijalu se po prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...