•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Paklene ulice 9' odložene do 2020.

Studio Universal je pomerio najnoviji film iz mega uspešne franšize Paklene ulice na 10. aprila 2020. godine, javlja Variety.

Deveti film Paklenih ulica će se tako naći u bioskopima godinu dana nakon planiranog (19. aprila 2019.) s tim da Universal nije dao nikakvo objašnjenje za odlaganje. Šuška se da je The Rock u međuvremenu potpisao ugovor za spin off film Hobbs u kojem bi se trebao naći i lik Jasona Stathama Deckard Shaw zbog čega se Paklene ulice 9 neće moći da snime na vreme. Universal nije imao komentara.

Osmi film u franšizi, Paklene ulice 8, u aprilu ove godine je ponovno osvojio bioskope širom sveta i zaradio oko 1,2 milijarde dolara. Osmi film je režirao F. Gary Gray, a glumačku ekipu su činili redom poznata glumačka imena: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell i Charlize Theron. Svih osam filmova u franšizi koja je započela još 2001. godine broje ukupnu zaradu od 5 milijardi dolara. Zasad je rekorder film Brzi i žestoki 7 u kojem smo poslednji put gledali tragično preminulog Paula Walkera, sa svetskom zaradom od 1,5 milijarde dolara.

Očekuje se da ćemo u devetom filmu gledati većinu poznate glumačke ekipe Brzih i žestokih, ali zasada su svoje uloge potvrdili Vin Diesel i The Rock. Nakon devetog filma u planu je zadnji film, Brzi i žestoki 10 koji je bio najavljen za 2. april 2021. godine i za koji se trenutno ne zna hoće li i za kad biti pomeren.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...